За мен

Home / За мен

       Здравейте! Казвам сеЗа мени съм фотограф на свободна практика. Обичам Фотографията, тъй като тя превръща най-ценните ни  мигове в  красиви спомени, а след време самите спомени са ни по-ценни от  съкровища!За мен

       Завършил съм психология, но фотографията е моята страст. Знаете ли, всяка една снимка носи послание. Ако един фотограф не познава човешките взаимоотношения и емоции, трудно би уловил моментите които ни карат да се усмихваме или разплачем. Фотографията трябва да носи емоция. Трябва да разказва история!

       Никога не бих си представил, че може да има сватба без фотограф. Според мен именно снимките остават през годините, дори и спомените да избледняват, когато разлистим сватбения албум си припомняме за този така специален ден, изпълнен с безброй емоции, усмивки, сълзи от щастие и най-вече любов!

       Любов, която чрез снимките ще бъде запечатана завинаги и един ден, когато децата и внуците ни гледат тези снимки, ще разберат колко много са се обичали техните родители.

Техниката, която ползвам е на Nikon. На събитие винаги вземам повече обективи от колкото ще са ми нужни. Практиката ме е научила, че по добре да останат неизползвани обективи, от колкото да нямам подходящ обектив за реализиране на свежа идея на младоженците. Влагам старание и отговорност към всяка фотосесия, защото има моменти които се случват само веднъж в живота.

Translate »