Сватбена фотография

Home / Портфолио / Сватбена фотография

       Предстои ви сватба – този вълнуващ празник на любовта. Търсите сватбен фотограф, който да заснеме вашата сватбена фотосесия и да отрази вашия сватбен ден така, че да остане незабравим. Предлагаме ви да умножим вашите очаквания по две!

       Чудите се как така по две? Ами ние имаме една малка тайна за добри сватбени снимки! Винаги работим в екип по двама фотографи, като цената не се променя. Така вие получавате две различни гледни точки и повече кадри. Всеки от нас има индивидуален поглед към всеки един момент от вашия празник. Така може да бъдете сигурни, че няма да изпуснем вашето ДА!, докато на заден план просълзени родители гледат порасналите вече деца или приятелите които кроят номер докато режете тортата или хвърляте букета.

…И както е казал Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!“ 🙂Сватбен фотограф

       Към всяка двойка младоженци подхождаме индивидуално. Предварително обсъждаме детайлно сценария за сватбеният ден. В деня на сватбата заснемаме подготовката на младоженците, церемониите, сватбена фотосесия и тържеството. Като всеки път се стараем да уловим този неповторим дух, който двама влюбени създават с помощта на своите близки и приятели, като превръщат сватбеният си ден в празник на любовта!

Сватбен фотограф

       Да бъдеш сватбен фотограф е предизвикателство! Когато снимаме продукти за онлайн магазин, можем да въртим стоката както ни харесва и да снимаме докато получим перфектния кадър. Обаче със сватбите не е така. Сватбеният ден е като екшън филм – никога не знаеш какво да очакваш в следващия момент. Трябва да е подготвен за всичко един сватбен фотограф. Често без знанието на булката и младоженеца, приятелите са подготвили изненади – танцьорка за кумовете, огнено шоу, „отвличане“ на младоженците със завързани очи и водене до специално място… и какво ли още не. Почти няма сватба, която да бъде изцяло по сценарий и план график спазена. Но всяка сватба е едно приятно и изпълнено с емоции изживяване за младоженците, семействата, приятелите, та дори и за вашия сватбен фотограф! Ще се радваме да бъдем част от вашия сватбен ден! 🙂

Translate »