Семейна фотография

Home / Портфолио / Семейна фотография

      Индивидуални и общи снимки на вас и вашето семейство. Такова, каквото е в момента, щастливо, слънчево и усмихнато! Подарете си щастливи спомени с фотосесия  навън сред природата. Нека уловим истинските, щастливи моменти от живота ви и да ги отразим върху снимка! По време на сесията едновременно ще се забавлявате и чувствате комфортно.

      Ако се чудите как да се облечете за вашата сесия, семплият стил е ключът към добрия избор. За деца – облечете ги в нещо забавно, с най-различни цветове, които да отразяват тяхната индивидуалност и стил. Носете и резервни дрехи. Често се случва да получат петно от храна, напитка или други. Можете да вземете и любимата играчка.

      За семейства – облечете се в сходни нюанси, или координирайте цветовете и стила на дрехите. Дънките и удобните обувки са винаги добре дошли. Избягвайте дрехи с лого или големи разсейващи щампи по тях. По време на сесията очаквайте комфортна и забавна обстановка. Колкото повече се забавляваме, толкова по-добре. Ще правим и почивки особено, когато снимаме деца. Те често се нуждаят от почивка, за да бъдат нахранени, или просто да получат малко любов от мама и татко.

      Подредените пози понякога са добре дошли, но най-добрите фотографии идват от истински откровените моменти, тези с реална емоция. Нашата работа е да ги уловим.

 

Translate »