Абитуриенти

Home / Портфолио / Абитуриенти

Абитуриенти          Ако искате да направите незабравима абитуриентска фотосесия и да запечатате най-емоционалните и вълнуващи мигове с Вашите съученици, приятели, учители и семейство, да спрете времето и да съхраните момента от последния Ви учебен ден и от абитуриентския Ви бал – ние ще реализираме това.

       Абитуриенти Екипът ни от професионални фотографи и асистенти ще се погрижи да получите кадри с високо качество, които да посрещнат очакванията Ви и да останат скъп спомен от празника изберете сега фотограф за абитуриентски бал. Снимката от бала е нещо повече от цветна картина, това е Вашият спомен за поколенията, както и символ на нов етап от живот Ви.

Заснемането на абитуриентски бал обикновено включва фотосесия на абитуриента (40-60 минути) и снимки с учители с съученици (40-60 минути). Мястото за самостоятелната фотосесия се избира предварително и се обсъждат идеите, които искате да реализираме. Може да направим снимките в парк със зеленина или в градска обстановка. Нямаме ограничения относно мястото за основната фотосесия.

Снимките с учители и съученици са вторият етап от фотосесията. В зависимост от мястото където е обявено за изпращане, съобразяваме и къде да направим самостоятелната фотосесия. АбитуриентиДобре е да бъде близо до събирането с вашия клас или поне да може лесно да достигнем до локацията. Трябва да се има в предвид, че задръстванията в дните около баловете са доста големи.

Александра

По желание може да започне фотосесията още по време на грим и прическа. 

Ще се радваме, ако бъдем с вас в този важен ден!Абитуриенти

Translate »